Modaliteiten bij het uitlenen van sASSkia & midASS

  1. De uitlener ontvangt op voorhand het draaiboek van het belevingsparcours en zorgt aan de hand van de technische fiche voor de nodige infrastructuur.
  2. De modeldocumenten (modelflyer en modeluitnodiging) alsook een praktische toelichting over het parcours zijn in de kostprijs inbegrepen.
  3. De uitlener ontvangt een overzichtslijst van alle literatuur, websites van materialen sensorische prikkelverwerking en uitgebreide informatie van de dvd’s die op het parcours getoond worden. Indien gewenst, ontvangt de uitlener ook de Checklist Zintuiglijk Profiel van Olga Bogdashina in een werkbaar instrument gegoten, met de vraag het betreffende boek aan te kopen bij een boekhandelaar.
  4. De uitlener brengt Autismeplus op de hoogte van eventuele schade aan het materiaal en vergoedt de schade volgens de aankoopprijs van het materiaal.
  5. Autismeplus maakt bij aanvraag een offerte die een maand geldig is.
  6. Bij reservatie ontvangt de aanvrager een bevestigingsmail.
  7. De factuur wordt binnen de twee weken na ontvangst betaald.
  8. Annuleringen moeten steeds schriftelijk of per mail gemeld worden aan Autismeplus.
  9. Bij annuleringen van minder dan een maand voor de vorming wordt 175 euro annuleringskost aangerekend. Bij annulering van minder dan een week voor de vorming is de aanvrager 50% van het bedrag aan Autismeplus verschuldigd. In geval van overmacht wordt in overleg een vervangmoment vastgelegd.

Als je nog vragen hebt, horen we ze graag.

Voor de printvriendelijke versie klik hier.