Modaliteiten

Algemeen
  1. Autismeplus maakt bij aanvraag een offerte die een maand geldig is.
  2. Bij reservatie ontvangt de aanvrager een bevestigingsmail.
  3. De factuur volgt binnen twee weken na de vorming.
  4. Annuleringen moeten steeds schriftelijk of via mail gemeld worden aan Autismeplus.
  5. Bij annulering van minder dan een maand voor de vorming wordt 75 euro annuleringskosten aangerekend. Bij annulering van minder dan een week voor de vorming is de aanvrager 25% van het bedrag aan Autismeplus verschuldigd. In geval van overmacht wordt in overleg een vervangdag vastgelegd.
Voor sASSkia & midASS – het inleefparcours rond autisme en zintuiglijke prikkelverwerking
  1. Autismeplus geeft ruim op voorhand praktische informatie over het opstellen en wegbergen van het inleefparcours via het draaiboek en de technische fiche. De uitlener zorgt voor de nodige accommodatie voor het opstellen van het inleefparcours.
  2. De uitlener ontvangt een overzichtslijst van alle literatuur en websites van de materialen zintuiglijke prikkelverwerking. Indien gewenst, ontvangt de uitlener de Checklist Zintuiglijk Profiel van Olga Bogdashina uit het boek ‘Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom’ of de Nederlandse versie SPRC van Kentalis SensPRC-Kentalis 2011 van R.Verpoorten-M. Versteegen-P.hagen uit het boek ‘Autisme en zintuiglijke problemen’ van Ina van Berckelaer-Onnes, Steven Degrieck en Miriam Hufen. Beide checklisten sensorisch profiel zijn in een werkbaar document gegoten. Autismeplus stelt uitdrukkelijk de voorwaarde de betreffende boeken aan te kopen.
  3. De uitlener brengt Autismeplus op de hoogte van eventuele schade aan de materialen en vergoedt deze volgens de huidige aankoopprijs van het materiaal.
  4. De uitlener ontvangt via mail een modelfyer en een modeluitnodiging voor een bezoek aan het inleefparcours. Deze modeldocumenten zijn in de kostprijs begrepen.
Heb je nog vragen, dan horen we ze graag.
 
Voor de printvriendelijke versie van het vormingsaanbod sASSkia & midASS klik hier.