Modaliteiten

  1. Autismeplus geeft ruim op voorhand praktische informatie over het opstellen en wegbergen van het inleefparcours via het draaiboek en de technische fiche. De uitlener zorgt voor de nodige accommodatie voor het opstellen van het inleefparcours.
  2. Autismeplus is verantwoordelijk voor de zorgvuldige installatie van alle materialen voor het inleefparcours.
  3. De organisatie ontvangt tevens via mail een modelfyer en een modeluitnodiging voor een bezoek aan het inleefparcours. Deze modeldocumenten zijn in de kostprijs begrepen.
  4. Met enthousiasme en zorg ontvangt een medewerker van Autismeplus de bezoekers om hen vervolgens op een warme en deskundige manier een inspirerende en beklijvend bezoek te garanderen.
  5. De uitlener ontvangt een overzichtslijst van alle literatuur en websites van de materialen zintuiglijke prikkelverwerking. Indien gewenst, ontvangt de uitlener de Checklist Zintuiglijk Profiel van Olga Bogdashina uit het boek ‘Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom’ of de Nederlandse versie SPRC van Kentalis SensPRC-Kentalis 2011 van R.Verpoorten-M. Versteegen-P.hagen uit het boek ‘Autisme en zintuiglijke problemen’ van Ina van Berckelaer-Onnes, Steven Degrieck en Miriam Hufen. Beide checklisten sensorisch profiel zijn in een werkbaar document gegoten. Autismeplus stelt uitdrukkelijk de voorwaarde de betreffende boeken aan te kopen.
Factuurvoorwaarden
  1. Autismeplus maakt bij aanvraag een offerte die een maand geldig is.
  2. Bij reservatie ontvangt de aanvrager een bevestigingsmail.
  3. De factuur volgt binnen twee weken na de vorming.
  4. Annuleringen moeten steeds schriftelijk of via mail gemeld worden aan Autismeplus.
  5. Bij annulering van minder dan een maand voor de vorming wordt 75 euro annuleringskosten aangerekend. Bij annulering van minder dan een week voor de vorming is de aanvrager 15% van het bedrag aan Autismeplus verschuldigd. In geval van overmacht wordt in overleg een vervangdag vastgelegd.
Heb je nog vragen, dan horen we ze graag.