sASSkia & midASS in beeld

sASSkia  & midASS is een interactief belevingsparcours dat je autonoom en op eigen tempo kan doorlopen. Een handleiding wijst je de weg.

sASSkia & midASS is opgebouwd uit meer dan 40 opstellingen met concreet materiaal, foto’s, klank, licht en beeld. Bij deze opstellingen vind je uitspraken van de figuren sASSkia en midASS die door de figuur van tante Julia vanuit haar expertise over autisme en zintuiglijke prikkelverwerking gekaderd worden. 

 

Je krijgt tevens de mogelijkheid om elf verschillende individuele ervaringsopdrachten uit te voeren en te grasduinen in onze grote collectie boeken rond autisme en zintuiglijke prikkelverwerking.

Je kan het inleefparcours makkelijk met 30 personen tegelijkertijd bezoeken. De tijd die je nodig hebt om het inleefparcours te doorlopen is om en bij de twee uur.

Door zijn inhoudelijke sterkte en mooie vormgeving is sASSkia & midASS  een verrassende en boeiende educatieve plek om te verkennen. Het concept is laagdrempelig gehouden zodat het voor een breed publiek toegankelijk is.