sASSkia & midASS in beeld

sASSkia  & midASS is een interactief belevingsparcours dat je autonoom en op eigen tempo kan doorlopen. Een handleiding wijst je de weg.

sASSkia & midASS is opgebouwd uit opstellingen met concreet materiaal, foto’s, klank, licht en beeld. Bij deze opstellingen vind je uitspraken van de figuren sASSkia en midASS die door de figuur van tante Julia vanuit haar expertise over autisme en zintuiglijke prikkelverwerking gekaderd worden. 

 

Je kan daarnaast ook kiezen om een aantal individuele ervaringsopdrachten uit te voeren, een dvd over autisme te bekijken of te bladeren in één van de vele boeken rond autisme en zintuiglijke prikkelverwerking. De dvd die getoond wordt, kan gekozen worden in functie van het publiek dat het inleefparcours bezoekt.

Je kan het inleefparcours makkelijk met 30 personen tegelijkertijd bezoeken. De tijd die je nodig hebt om het inleefparcours te doorlopen is om en bij de twee uur.

Door zijn inhoudelijke sterkte en mooie vormgeving is sASSkia & midASS  een verrassende en boeiende educatieve plek om te verkennen. Het concept is laagdrempelig gehouden zodat het voor een breed publiek toegankelijk is.

 

Voor de printvriendelijke versie van het vormingsaanbod sASSkia & midASS klik hier.