Modaliteiten

Algemeen
 1. Autismeplus maakt bij aanvraag een offerte die een maand geldig is.
 2. Bij reservatie ontvangt de aanvrager een bevestigingsmail.
 3. De factuur volgt binnen twee weken na de vorming.
 4. Annuleringen moeten steeds schriftelijk of via mail worden gemeld aan Autismeplus.
 5. Bij annulering van minder dan een maand voor de vorming wordt 75 euro annuleringskosten aangerekend. Bij annulering van minder dan een week voor de vorming is de aanvrager 25% van het bedrag aan Autismeplus verschuldigd. In geval van overmacht wordt in overleg een vervangdag vastgelegd.
 
Voor de vormingspakketten
 1. De prijzen zijn geldig voor 25 deelnemers. Voor grotere groepen kan in overleg met de aanvrager een aangepaste offerte uitgewerkt worden.
 2. De prijzen zijn inclusief hand-outs voor de deelnemers.
 3. De prijzen zijn exclusief kilometervergoeding (0,5 euro/km).
 4. De uitlener zorgt voor de nodige accommodatie voor het (een gedeelte van) het inleefparcours.
 5. De uitlener ontvangt een overzichtslijst van alle literatuur en websites van de materialen zintuiglijke prikkelverwerking alsook uitgebreide informatie van de DVD’s die kunnen getoond worden.
 6. Indien gewenst, ontvangt de uitlener de Checklist Zintuiglijk Profiel van Olga Bogdashina uit het boek ‘Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom’ of de Nederlandse versie SPRC van Kentalis SensPRC-Kentalis 2011 van R.Verpoorten-M. Versteegen-P.hagen uit het boek ‘Autisme en zintuiglijke problemen’ van Ina van Berckelaer-Onnes, Steven Degrieck en Miriam Hufen. Beide checklisten sensorisch profiel zijn in een werkbaar document gegoten. Autismeplus stelt uitdrukkelijk de voorwaarde de betreffende boeken aan te kopen.